top of page
Zoeken
  • Peter Suijker

EMDR gecertificeerd


Afgelopen maanden heb ik deelgenomen aan de EMDR opleiding en deze in december afgerond. Hierdoor kan ik nu de EMDR behandeling uitvoeren indien dit passend is in een begeleidingstraject. EMDR staat voor Eye Movement Desensitizing Reprocessing en is een zeer effectieve aanpak om trauma te behandelen. Resultaat is vaak al na 1 of 2 sessies behaald. EMDR wordt ook gebruikt om angsten voor toekomstige situaties te verwerken, zoals voor een operatie of sollicitatie. Gebeurtenissen die zo akelig lijken, dat ze vermeden worden, maar niet vemeden kunnen worden. Inmiddels ben ik ook lid geworden van EMDRi Netwerk Nederland (ENN), een kennisnetwerk van professionals die EMDR gebruiken in integratieve psychotherapeutische behandelingen.


79 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Frontfoto XL met beeldmerk.jpg
bottom of page