top of page

Alle informatie wordt door mij strikt vertrouwelijk behandeld. Er wordt dus geen mondelinge of schriftelijke informatie gedeeld met derden, tenzij met uw medeweten en toestemming.

 

Email en internet

 

Reguliere emailcommunicatie, bijvoorbeeld ten behoeve van het maken van afspraken, vindt via gebruikelijke internetverbindingen plaats. Vertrouwelijke rapportages worden versleuteld verstuurd via Protonmail encryption of via de beveiligde mail van MijnDiAd (zie hieronder).

 

 

Dataopslag

 

Opslag van cliëntgegevens geschiedt bij de verwerker MijnDiAd. Naast de juridische kant - geheimhouding is gewaarborgd - draagt MijnDiAd zorg voor een adequate beveiliging. Gegevens worden op een server (een computer, speciaal ingericht voor MijnDiAd) in Nederland opgeslagen. Dit wordt vaak ‘werken in de cloud’ genoemd. Het beveiligen van de gegevens doet MijnDiad op de volgende manieren:

 1. Alle gegevens worden enkel over een HTTPS-verbinding (SHA-256 met RSA-codering) verzonden.

 2. De gevoelige gegevens (zoals de NAW, gegevens, mailadressen en rapportages) worden versleuteld in de database opgeslagen.

 3. Klanten van MijnDiAd worden verplicht een sterk wachtwoord te gebruiken.

 4. Het is verplicht om twee-staps-verificatie te gebruiken. Hierdoor is naast het wachtwoord een extra code nodig om in te kunnen loggen op MijnDiAd.

 5. De servers die gebruikt worden voor het bewaren van de gegevens staan in Nederland in een beveiligd datacentrum van Previder. Dit datacentrum heeft verschillende certificeringen om een stabiele en veilige toegang voor MijnDiAd te realiseren:

  • ISO 27001:2013 gecertificeerd

  • ISO 14001:2015 gecertificeerd

  • ISO 9001:2015 gecertificeerd

  • NEN 7510 gecertificeerd

 6. Elke klant heeft een eigen database.

 7. Elke 24 uur wordt er een back-up gemaakt van de databases

 8. De actuele gegevens staan altijd op 2 fysiek gescheiden locaties. Bij een ramp, kan hierdoor worden overgeschakeld naar de andere locatie.

Nadat de behandeling is afgerond wordt uw cliëntdossier - conform wetgeving - na 15 jaar vernietigd.

 

Facturen worden digitaal met behulp van MijnDiAd verstuurd.

 

Papieren documenten worden in een afgesloten archief bewaard.

Logo-MijnDiAd-transparant-liggend-small.
Frontfoto XL met beeldmerk.jpg
bottom of page