top of page
Zoeken
  • Peter Suijker

Boek: De psychodynamiek van burn-out


De psychodynamiek van burn-out

Er is de laatste maanden al veel gezegd en geschreven over burn-out. Ik kon natuurlijk niet achterblijven :)

In mijn boek ga ik in op de dieperliggende oorzaak van chronische overspanning en hoe een burn-out kan worden voorkomen. Mijn benadering is gebaseerd op de Integratieve Psychotherapie en wordt uitgelegd aan de hand van voorbeelden uit mijn praktijk en persoonlijke leven.

Op deze plaats wil ik nogmaals iedereen bedanken die mij gesteund heeft bij de totstandkoming van dit boek: Erik Ivo, Nicole, Yvonne, Eliane, Annemarie, Janneke, Muriël, Ankie, Frans, Dave, Cristina, Paul, Tiny en Margriet. Jullie exemplaren komen er aan!

Ook bedank ik hier alle docenten en medewerkers van de Nederlandse Academie voor Psychotherapie (nu ‘De Academie’ genaamd) die mij met veel deskundigheid en aandacht in ontwikkeling hebben gebracht en zonder het te weten hard hebben meegeschreven aan dit boek!

Tot slot de eerste reacties:

"Wat een verademing, dit boek! Zeer toegankelijke, meeslepende schrijfstijl (en ook professioneel!), goed onderbouwd én praktisch toegelicht. Knap bij een boek met zoveel inhoud. Waardevol dat je je eigen ervaring beschrijft; dit maakt het boek persoonlijk, eerlijk en hoopvol!" (Eliane van den Berg)

"Ik vind de vermenging van cases en theorie zeer prettig. Daarnaast ben je een prettige schrijver, helder, compact, analytisch en met veel compassie. Ook je eigen verhaal vond ik ontroerend. Je had het wel een keer aangestipt maar natuurlijk nooit in zoveel detail. Verder realiseer ik me nog meer wat enorm ingewikkeld vak je beoefent en hoe waardevol het kan zijn voor de mensen die je helpt." (Frans Noordam).

Wie geïnteresseerd is, kan meer lezen op


99 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Frontfoto XL met beeldmerk.jpg
bottom of page